Facebook

Beoordelingen van Jannis Fastfood IJsselstein

Recente recensies van Jannis Fastfood IJsselstein

4 sterren na 103 reviews

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en heel lekker

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!! Na 10jaar in Utrecht gewoond te hebben en Jannis echt gemist te hebben was dit echt weer ouderwets heerlijk!!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en warm eten. Jammer dat be bezorgtijd 15 minuten later was dan beloofd. Tussen bestellen en ontvangen zat 1 uur en 15 minuten. Maar het eten maakte het goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zou om 17.40 komen was er om 17.15 al. Maar het vlees was koud 😡

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was flauw en het vlees wat koud. De friet en Tzatziki waren perfect. Dit hebben wij nog nooit eerder zo ervaren in al die jaren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Was weer zoals altijd heerlijk. Beste Griek in de buurt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd lekker Erg lange bezorgtijd Vandaag 1 uur en 10 minuten voor een pita giros ( groot) is wel wel een beetje te gek

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Al jaren een begrip in kekker eten

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd super echter dit keer verkeerd geleverd (3x gyros menu + 1 keer warm vlees menu ipv bestelde 2x gyros menu + 2x warm vlees menu).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bifteki voor €1,90 was wat vreemd, plat geslagen gehakt stukje doorsnede 5 cm en een uienring, beetje karig. Ook de patat gyros bak was maar 3/4 gevuld, gevraagd zonder tomaat en sla etc, maar dan toch de uienringen er doorheen. Op woensdag 3 kwartier op je bezorging wachten lijkt ook wat lang... Alleco, dit kan vast beter/anders.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oa. Pitta giros besteld, hiervoor frites/ giros gekregen, is een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte levering, keurige bezorger, eten was goed verpakt, ruim voldoende en erg lekker.

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft weer goed gesmaakt, beste gyros van Ijsselstein

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten veel te laat en koud bezorgd Kwaliteit eten matig. Niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima, Maar gisteren 2 uur moeten wachten, terwijl het, volgens de mail, na 1 uur en 5 minuten uiterlijk bezorgd zou worden. Na een telefoontje, werd t uiteindelijk na 2 uur wachten bezorgd! Via thuisbezorgd.nl is dit nooit gebeurd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Perfect .Stond al bijna klaar toen ik op de afgesproken tijd het op kwam halen!!! En het smaakte voortreffelijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zoals afgesproken en alles lekker en warm. Vriendelijke bezorger. Altijd tevreden over de kwaliteit: zowel eten in de zaak, als afhaal en bezorging. Mixed grill en Jorgos pita zijn mijn favoriet. Met name Jorgos pita: dan waan ik me weer in Griekenland.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van beide mixed grill was het vlees lauw. Warm vlees was goed op temperatuur. Bij het verwijderen van aluminiumfolie werd het platsic meegetrokken. Dit plastic zorgt er oor dat de bakjes niet gaan lekken.

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en het allerbelangrijkste.... heerlijk gegeten

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker alleen jammer dat mijn opmerking niet was meegenomen in de bestelling, hierdoor hadden we toch iemand teleurgesteld aan tafel. En er zaten geen sausjes bij de broodjes. Gelukkig hadden we nog wat in huis maar dat smaakt dan toch anders. Maar we blijven gewoon komen hoor ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Topzaak .

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wel eens beter gegeten , vind het vernieuwde verpakken er niet beter op vond het er arm moedig uit zien . Het was gewoon niet zoals ik het altijd was gewent

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jorgos pita de pita was kijhard zat geen fries tussen wel berg tomaat op gekwakt gyros menu allemaal mini stukjes vlees en heb heb Ander half op gewacht. Ben ik het maar afgaan Halen zaten me drie blikjes cola er weer niet Bij slechte service cominicatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en keurig opgelost toen de bestelling niet helemaal bleek te koppen. Keurig.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat Gyris blijft lekker bij Jannis. Voortaan wel iets eerder op zondagavond bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd van een uur is veel te lang.

, 02-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en deze keer ook warm. Alleen 20 minuten te laat bezoegd.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles ok!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Komen er voor uit Vianen, omdat dit voor ons de lekkerste griek uit de regio is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker! En goed verpakt waardoor het lang warm blijft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was binnen een half uur bezorgd, warm en goed verpakt. En het smaakte ook nog heerlijk. We zullen hier zeker vaker wat bestellen. Was nu de 1ste keer

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd en prima kwaliteit. Jammer dat je maar 1 (klein) bakje knoflooksaus mee krijgt geleverd, bij 2 normale en 2 grote broodjes gyros. Voor de rest prima!

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd weer heerlijk, snelle bezorging, lekker warm, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, goed en netjes verpakt dus nog goed warm. De bezorging was 20 min later dan afgesproken, maar goed dat kan voorkomen als het druk is.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon adres niet vinden, dus was hij terug gereden om telefoon te halen. Toevallig belde ik net omdat het eten al een half uur te laat was. Uitgelegd waar het was, bleek hij al in de straat geweest te zijn. Afijn, eten was op zich wel goed, maar helaas dus koud en te laat

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd super

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En netjes optijd. 👍

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte op Sinterklaasavond en het berichtje dat het 15 min. later thuis bezorgd zou worden, toch nog op de door mij gewenste tijd bezorgd. Top !! Zoals gewend was het weer heerlijk. Voor mij te veel giros. Patat lag deze keer niet onder het vlees, waardoor de patat lekker knapperig was.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten bijna 20 minuten te vroeg gebracht met als gevolg koud eten voor diegene die nog onderweg was omdat we ervan uitgingen dat het eten op tijd zou zijn en niet bijna 20 minuten te vroeg. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een telefoontje van mijn kant, na ruim een uur , te horen krijgen dat er een fout gemaakt is. De buren verderop in de straat hadden ook een bestelling gedaan,waardoor wij "vergeten"waren.....Dus na anderhalf uur eindelijk eten....Wat dan wel weer lekker was.

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is goed. We een bezorgtijd van 18:30, vervolgens kreeg ik een mail dat dit 18:45 zou worden en de bestelling kwam uiteindelijk pas om 19:10. Dat was wel een beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd goed net als de service

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is fantastisch, alleen jammer dat er zo weinig saus bij zit, het vakje was nog niet voor een kwart gevuld.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is prima. Duurde wel lang voordat het bezorgd was en was niet compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit. Zeer nette bezorger

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 4e keer dat de bestelling niet op de opgegeven tijd is bezorgd. 17:15 besteld 18:00 als bezorgtijden opgegeven . Tijd van bezorging 18:50. Fitis de laatse keer dat ik daar bestel.

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en netjes geleverd !!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was zoals ik gewend ben goed. Helaas kreeg ik deze keer wel de verkeerde saus, maar dat kan een keer gebeuren. Het was weer lekker!

, 07-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd. De gyros was lekker, de patat een beetje slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje warm vlees en broodje hamburger speciaal zagen er niet uit. Het was gewoon in de verpakking gegooid. Zeker niet voor herhaling vatbaar. Bezorging kwam half uur na de aangegeven tijd.

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd: keurig verpakt, complete bestelling ontvangen die heerlijk was. Niets dan lof ook voor de medewerkers en bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je kan in IJsselstein overal bestellen maar jannis blijft een klasse apart.

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekkere gyros schotel met heerlijke tzaziki en sambalsaus ! Al meer dan 25 jaar een topzaak in Ijsselstein !

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit super! Bezorging: ik had online besteld met om 19:45 bezorgen. Bij nader inzien was 20:15 voor mij beter. Een telefoontje en het was geregeld👍. Jannis super geregeld 😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op lekker als Altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frietjes waren koud en taai. Het vlees was in zulke kleine stukjes gesneden dat ze biina niet eetbaar waren en het vlees was heel anders gekruid. We hebben meteen een mail gestuurd want we komen al jaren bij Jannis en dit is nog nooit gebeurd. We dachten zelfs dat er wellicht een andere eigenaar is. We hadden twee maaltijden besteld en hebben beide meer dan de helft weggegooid.

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit eten, snelle en vriendelijke bezorging en fijn dat je via de bestelsite van Jannis ook nog 5% korting kan krijgen! Enige wat nog handig zou zijn is toelichting van de gerechten op de bestelsite, zodat je op 1 plek kan oriënteren en bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed ingepakt (en dus warm) en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging via internet heeft 1uur en 10min geduurt. De inhoud was minder dan wij gewend zijn! We hebben normaal meer dan genoeg maar nu knor knor honger.

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag iets meer saus bij. Op site kan je ook niet aangeven of je het vlees zonder uitjes kan krijgen.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur later dan afgesproken heb ik gebeld en toen bleek mijn online bestelling niet opgemerkt te zijn. Kortom, een uur later had ik mijn eten. Dit eten was uiteindelijk wel goed, daar ligt het niet aan.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was super snel bezorgd!

, 19-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en handige service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten.En bezorging ook top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest helaas bijna anderhalf uur wachten op het eten. Eten was lauwwarm en niet echt smaakvol. Porties waren ook klein. Niet voor herhaling vatbaar helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur op het eten zitten wachten...

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!! Ben al ruim 40 jaar een tevreden klant!!!

, 09-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en vers

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top